Форте Ябълка


 ВЕРТЕРА ФОРТЕ с вкус на ЯБЪЛКА
Клетъчен гел от морски водорасли Ламинария /жива храна/.
Натурален и специализиран продукт за диетично и лечебно хранене, който изчиства и храни организма на клетъчно ниво.
90% от човешките заболявания възникват поради образуване на шлаки в тялото и дефицит на широк спектър от микро и макроелементи, вследствие на все по-голямото количество токсични храни, замърсен въздух, вода и околна среда, които влияят негативно на нашия организъм. Vertera gel спомага за изчистването на всякакви токсини от организма, които предизвикват умора, трудна концентрация, главоболие, хормонален дисбаланс, алергии, подуване, запек, липса на енергия, чести настинки, кожни проблеми и т.н.
Усилена формула Forte на продукта Vertera Gel с приятен вкус на Ябълка
100% Органичен клетъчен гел от морски водорасли Ламинария, обогатен с редица други полезни съставки.
Съдържание на Vertera Forte Ябълка:

-СОК ОТ ЯБЪЛКА
-ГЕЛ ОТ МОРСКИ ВОДОРАСЛИ (ВОДА, ЛАМИНАРИЯ,ФУКУС, ДЕХИДРОКВЕРТИЦИН)
-СТЕВИЯ
-ЗЕЛЕ
-ЕКСТРАКТ ОТ ЕЛЕУТЕРОКОК ( БИЛКА,СИБИРСКИ ЖЕН-ШЕН)
-ЕКСТРАКТ ОТ ЖЕНСКО БИЛЕ ( БИЛКА) Женското биле се отглежда главно в Южна Европа, заради неговите корени. От тях се извлича екстракт, съдържащ голямо количество глициризин, подсладител, повече от 50 пъти по-сладък от захарозата, който има и лечебни свойства. Използва се за подобряване на вкуса на различни медикаменти, както и в безалкохолни напитки и бонбони
–ЕКСТРАКТ ОТ ЕХИНАЦЕЯ (БИЛКА) Ехинацеята (Echinacea) е многогодишно растение от семейство Сложноцветни. Произхожда от Северна Америка. Има подобни на маргаритки съцветия. Цветовете са розови, пурпурни или бели с ясно изразен конусовиден диск. Цъфти от юли до октомври. На височина може да достигне до 1-2 метра. Светлолюбиво растение.Като лечебно растение е била използвана още от индианските племена. За лечебни цели се използват стъблото, цветовете и корените – укрепват имунната система на организма и предпазват от инфекции.
-ЕКСТРАКТ ОТ ГЛОГ
-ЕКСТРАКТ ОТ ЛАЙКА
-ЕКСТРАКТ ОТ НЕВЕН
-ЕКСТРАКТ ОТ ШИПКА
-БЛАТЕН ПЕТОЛИСТНИК ( БИЛКА) РАЗПРОСТРАНЕНИЕ: Най-често срещан е в Северна Америка, Европа и Азия, особено в техните северните региони, особено по бреговете на езера, мочурливи поречия на реките и потоци
-МОРСКИ ПЕКТИН, АЛГИНАТ НАТРИЙ, ХРАНИТЕЛЕН АРОМАТИЗАТОР „Ябълка“

Химичен състав:
флавоноиди, дъбилни вещества, сапонини, органични киселини, смоли и етерични масла

Действие:
активен биостимулатор, антисептик и природен аналгетик, оказва противовъзпалително, противооточно и козметично действие, понижава сковаността и отстранява застойните явления в ставите и гръбначния стълб, способства за възстановяването на еластичността на кръвоносните съдове, ускорява заздравяването на хематомите, при радикулит, остеохондроза, удари, болки в ставите, мускулите и при отлагания на соли.

Формулата на продукта е уникална и патентована. Продуктът не съдържа никакви изкуствени съставки, оцветители и екстракти. Технологията на производство е защитена с патент и преминава през 5 стъпки до извличане на всички полезни компоненти от клетката на ламинария (вид кафяво водорасло) и запазването в живия им вид. Съдържа 20 аминокиселини, от които 8 незаменими, витамини А, В complex, С, D, E, микро и макро елементи, омега 3 и 6, ФУКОИДАН (най-мощният природен имунорегулатор). Многобройни клинични проучвания, и по-задълбочено изследване на химическия състав и обхвата на ефекти върху тялото, нарежда Vertera гел в групата на специализираните хранителни терапии. Този продукт няма нищо общо с хранителни добавки или лекарства. Той е напълно естествен, ефективен и безопасен за здравето.
Начин на употреба
Вътрешен прием: 2 равни супени лъжици (20 гр.) 2 пъти на ден (общо дневно количество 40 гр.) – 30 минути преди хранене. В индивидуални случаи, количеството за прием може да бъде до 100 – 150 грама на ден.
Препоръчително е да се пие 1 месец, с почивка от 5 – 7 дни в течение на 1 година.
Възможност за употреба от най-ранна детска възраст до дълбока старост, бременни и кърмачки.
Особености:
Да се съхранява в хладилник при температура от 0 до + 5 градуса.
Годен за употреба след отваряне – 21 дни.
Разходната норма на 1 кутия Vertera gel – 10/ 12 дни.
Произведен в Русия от екологично чист район.
Ако желаете да поръчате ползвайте линкa ни за безплатна регистрация със отстъпка до 50%.

Публикуване на коментар

0 Коментари