Вертера Енергийни сокове


ЕНЕРГИЙНИТЕ СОКОВЕ Vertera
Натурален продукт,съчетаващ гел от морски водорасли Ламинария,плодов сок естествени адаптоген ,който активно поддържат тялото и са източник на енергия. Помага да се справите с обедната умора ,сънливост и да постигнете максимална производителност през целия ден .
Свойствата на Ламинария се проявяват в активна детоксикация и извеждане на токсините от тялото, допринася за наситени поток от витамини и антиоксиданти в клетките,като им помага да се регенерират. Ламинарията е източник на незаменими аминокиселини, съдържа голямо количество витамини и минерали,които се абсорбират лесно от орг.Ламинарията компенсира липсата на микро и макро елементи и укрепва имунната система. Продуктът допринася за подобряване на умствената и интелектуална дейност ,L критинът подпомага отслабването и подобрява спортните резултати.
Гуаранат е естествен източник на енергия,осигурява енергия необходима за жизнените процеси в тялото. Подобрява паметта ,тонизира цялостно тялото и ума ,спомага за преодоляване на отпадналост и умора. Гуаранат стимулира липолизата процесът по изгаряне на мазнини Eleutherococcus известен като билкатаза енергия и стрес подпомага устойчивостта на организма към стрес ,умора и болести .Има мощно адаптогенно (антидипресант),детоксикиращо ,общоукрепващо,противовъзпалително и тонизиращо действие .
Ако желаете да поръчате ползвайте линкa ни за безплатна регистрация със отстъпка до 50%.

Публикуване на коментар

0 Коментари